Een bijzonder pakketje

Ik kreeg vandaag echt een heel bijzonder pakketje van de hele aardige postbode (een klein foutje in mijn decolleté was daar waarschijnlijk de oorzaak van, vrees ik). Ik was meteen helemaal nieuwsgierig, want nee, ik had echt niks besteld...

Die nieuwsgierigheid werd ook nog eens enorm vergroot door het verpakkingsmateriaal, want het zat echt ontzettend stevig ingepakt en het duurde een tijdje voor ik het had ontrafeld!


Maar wat er toen uitkwam... is echt ontzettend lief!!!!

Allereerst... een kaartje! (ja, ik zal jullie ook even nieuwsgierig maken, haha!)Ik zal de inhoud er niet neerzetten, i.v.m. privacy, maar er stond globaal in dat de hoofdredactrice van de Lees ME (die er helaas mee moet stoppen...), me bedankte voor al die jaren medewerking aan de Lees ME, en voor de speciale Lees ME die ze bij haar vertrek heeft gekregen... En... en....

Naar aanleiding van mijn opmerking op Facebook dat ik de cartoon die bij mijn column over "Mutsen en Watjes" was gemaakt, wel wilde inlijsten, heeft ze daarvoor gezorgd!!!

Ik heb gewoon de originele cartoon in een lijstje gekregen!!!


Kijk! Ook weer keurig ingepakt trouwens! 

Maar wat is ie toch leuk he... ik ben er echt zo ontzettend blij mee! Wat een leuk, lief en bijzonder cadeau!!!! Heel erg bedankt!! En Alies natuurlijk ook, dat ze het origineel heeft weggegeven!! 


Ik had toevallig nog een lege spijker over... dus daar hangt ie nu vol trots! Maar ik denk dat ik nog een beter plekje ga zoeken, ik zal mijn vader weer lief aankijken voor een spijkertje :) 

Ik ben helemaal blij! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten